Main Menu

Ο κ. CleberDa Rodda, νέος Διευθυντής Εργοστασίου της JTI στην Ξάνθη

Νέα ηγεσία στη μονάδα της ΣΕΚΑΠ του Ομίλου JTIστην Ξάνθη,όπουτη θέση του Διευθυντή Εργοστασίου ανέλαβε από την 1η Απριλίου ο κ. CleberDa Rodda.

Ο κ.Rodda εντάχθηκε στη JTI το 2022 στον τομέα Επεξεργασίας Φύλλων στη SantaCruzdoSul της Βραζιλίας, όπου διαχειριζόταν τη μεγαλύτερη μονάδα επεξεργασίας φύλλων καπνούτης εταιρείας, έχοντας 22 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία καπνού και κατέχοντας πολυάριθμες θέσεις σε τομείς όπως η Έρευνα& Ανάπτυξη, η Επεξεργασία Καπνού, τα θέματα Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας Εργαζομένων, καθώς επίσης το τμήμα Ποιότητας και τοΜηχανολογικό.

Είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου Μηχανικού Παραγωγής από το Πανεπιστήμιο SantaCruzdoSul στη Βραζιλία και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το FGV (GETULIOVargasFoundation) στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας και από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ.

Με αφορμή την τοποθέτησήτου στα νέα καθήκοντα, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της JTIHellas, κυρία LiliZigoslu δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε τον κ. CleberDa Rodda ως νέο Διευθυντή Εργοστασίου μας στη Ξάνθη. Η πολύτιμη εμπειρία και η δυναμική προσέγγιση του κ. Roddaστην παραγωγή προϊόντων καπνού αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για εμάς. Είμαστε βέβαιοι ότι υπό την ηγεσία του, το εργοστάσιό μας στη Ξάνθη θα συνεχίσει να καινοτομεί και να επιτυγχάνει τους στόχους της εταιρείας μας».