Main Menu

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024
Ξάνθη, GR
30°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Με Ματούλα Ζαμάνη η έναρξη των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης

Αντίστροφα πλέον έχουμε ξεκινήσει να μετράμε για τις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης όπου φέτος θα πραγματοποιηθούν από τις 31 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου.

Για ακόμη μια φορά η Ξάνθη αναμένεται  να προσελκύσει επισκέπτες απο ολόκληρη την Ελλάδα και η ιστορική Παλιά Πόλη της Ξάνθης να μεταμορφωθεί σε μία ζωντανή γιορτή πολιτισμού, μουσικής και τέχνης.

Η έναρξη των Γιορτών θα γίνει το Σάββατο 31 Αυγούστου και στη μουσική σκηνή της πλατεία Μητροπόλεως θα εμφανιστεί η μοναδική Ματούλα Ζαμάνη. Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου όσοι βρεθούν στην Παλιά Πόλη θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μια απο τις μεγαλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες την Ελένη Τσαλιγοπούλου ενώ το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στην κεντρική σκηνή θα ανεβεί μια απο τις πιο όμορφες φωνές της Ελλάδας η Άλκηστης Πρωτοψάλτη.

Ακόμη, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε οργανωμένες ξεναγήσεις που θα αναδείξουν τα κρυμμένα μυστικά και την πλούσια ιστορία της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν ποικίλες και πρωτότυπες εκδηλώσεις στο “Θεματικό Πάρκο” Λιμνίο, σχεδιασμένες ειδικά για παιδιά, προσφέροντας ακόμα περισσότερες δραστηριότητες και εκπλήξεις από κάθε άλλη χρονιά.