Main Menu

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024
Ξάνθη, GR
27°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Ιδέες για δώρα στους φίλους σας που μετακομίζουν

Σίγουρα όλοι σε κάποια φάση της ζωής μας θα περάσουμε από μία μετακόμιση. Μπορεί να είναι δική σας ή κάποιου αγαπημένου προσώπου. Μία μετακόμιση σηματοδοτεί μία νέα αρχή σε ένα διαφορετικό σπίτι, μία πόλη ή μία χώρα. Όσοι έχετε κάποια τέτοια εμπειρία, θα γνωρίζετε και τις δυσκολίες που έχει το πακετάρισμα, το κουβάλημα και η τακτοποίηση των νέων πραγμάτων στο σπίτι. Ειδικά αν είναι αυτή η σημαντική στιγμή που από το πατρικό σας πάτε πρώτη φορά σε ένα δικό σας σπίτι.

Αν κάποιος φίλος σας μετακόμισε πρόσφατα στο δικό του σπίτι και ήρθε η στιγμή να πάτε να τον επισκεφτείτε είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να του κάνετε ένα ωραίο και χρηστικό δώρο για αυτή τη νέα αρχή. Μπαίνοντας στο νέο του σπίτι είναι πολύ πιθανό να έχει κάποιες ελλείψεις οπότε και για σας είναι μια πολύ καλή ιδέα να του αγοράσετε κάτι που πραγματικά χρειάζεται.

Μικροσυσκευές

Έχοντας δώσει σημασία σε μεγάλες και πιο ακριβές αγορές, συχνά το πρώτο διάστημα μπορεί να λείπουν κάποιες μικροσυσκευές. Κάποιες από αυτές που δε πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι είναι ένα σίδερο ή ένα steamer, μία καφετιέρα και ένα πολυμίξερ (αν ο φίλος σας είναι φαν της μαγειρικής σίγουρα θα το λατρέψει).

Λευκά είδη

Τα λευκά είδη είναι πάντα μία καλή και πολύ χρήσιμη επιλογή ειδικά όταν κάποιος μπαίνει σε νέο σπίτι, μπορεί να αλλάζουν και οι ανάγκες του. Ανάλογα με το budget που διαθέτετε μπορείτε να επιλέξετε τα κατάλληλα δώρα. Κάποια από τα λευκά είδη που είναι πάντα απαραίτητα είναι ένα σετ σεντόνια με μαξιλαροθήκες, μία παπλωματοθήκη, μία καινούργια κουβέρτα. Επιπλέον, πέρα από τα λευκά είδη του υπνοδωματίου, μπορείτε να αναζητήσετε και αυτά που θα διακοσμήσουν το σαλόνι του. Αναζητήστε ριχτάρια ή μαξιλάρια καναπέ στα αγαπημένα του χρώματα ή σχέδια που θα ταιριάξουν και θα αναδείξουν το χώρο του.

Διακοσμητικά

Αν βέβαια δεν έχει ανάγκη για κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο αλλά επιθυμείτε να του κάνετε ένα δώρο για το σπίτι, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο διακοσμητικό αντικείμενο. Αναζητήστε όμορφα και ιδιαίτερα βάζα που να ταιριάζουν με την αισθητική του νέου σπιτιού. Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι πάντα μία τέλεια επιλογή δώρου και μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα εντυπωσιακό κασπώ. Τέλος, αν θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο και όχι τόσο συνηθισμένο, τα φωτιστικά εσωτερικού χώρου είναι πινελιές που μπορεί να μην έχει σκεφτεί σε αυτή τη φάση αλλά η προσθήκη τους να αλλάξει την εικόνα και την αύρα όλου του χώρου.