Main Menu

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024
Ξάνθη, GR
27°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Tips για το στοίχημα στην έναρξη της σεζόν

Όπως κάθε χρόνο, η έναρξη της σεζόν στα σπορ στα τέλη του καλοκαιριού, δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες για το στοίχημα online. Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που κάνουν focus στις πρώτες αγωνιστικές της χρονιάς, για να αξιοποιήσουν απρόσμενα αποτελέσματα και φόρμα ομάδων. Κοντράροντας παράλληλα τους μπουκ, που είναι λογικό να παίρνουν παραπάνω ρίσκα στις αποδόσεις τους στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Όπως ακριβώς οι μάνατζερ των ομάδων καταστρώνουν το καλοκαίρι τα σχέδιά τους για τους μήνες που ακολουθούν, έτσι και οι καλοί παίκτες στο στοίχημα προγραμματίζουν από νωρίς τι θα παίξουν. Κυρίως επειδή η τακτική αυτή έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα.

Δυνατότητα για CashOut

Αν γνωρίζετε καλά από στοίχημα, θα ξέρετε πως το cashout έχει εφευρεθεί γιατί βολεύει κυρίως τις εταιρίες. Υπό συγκεκριμένες συνθήκες όμως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε υπέρ σας. Μια μερίδα παικτών που ασχολείται με τα μακροχρόνια στοιχήματα (ανεξαρτήτως σπορ), εξειδικεύεται ακριβώς σε αυτό. Στο να βρίσκει ομάδες ή παίκτες που θα προχωρήσουν λίγο αλλά όχι αρκετά, ώστε να αποκομίσουν πρόωρα κέρδη κάνοντας cashout στη σωστή στιγμή.

Τι προϋποθέτει αυτό; Πως θα βρείτε την ομάδα ή τον παίκτη που θα κάνει την έκπληξη στην αρχή της σεζόν ή της διοργάνωσης. Και θα ποντάρετε πάνω τους για κατάκτηση του τίτλου. Δεν είναι σπάνιο σε αρκετές διοργανώσεις από διάφορα σπορ, μια ή δυο ομάδες από τα αουτσάιντερ να κάνει δυνατό μπάσιμο στη σεζόν. Επηρεάζοντας τις αποδόσεις και τη γκανιότα στα στοιχήματα για το νικητή συνολικά. Σε εκείνο το σημείο ο αλγόριθμος του cashout θα αρχίσει να ανεβάζει την πρόωρη πληρωμή του στοιχήματός σας.

Και επειδή περιπτώσεις σαν της Λέστερ στην Αγγλία ή της Λεβερκούζεν στη Γερμανία δε βλέπουμε πολύ συχνά, τέτοιου είδους στρατηγικές μπορεί να είναι πολύ επικερδείς μέχρι και το τέλος του πρώτου γύρου. Ή για τους πολύ τολμηρούς ακόμα και μετά από αυτό. Μετά καλό θα ήταν να αρχίσετε να «πουλάτε» τα στοιχήματά σας. Είτε με cashout, είτε με κάλυψη.

Δυνατότητα για κάλυψη

Οι ακόμα πιο έμπειροι και οι επαγγελματίες το πάνε ένα βήμα παραπέρα. Κάνουν και αυτοί τις επιλογές τους στην αρχή της σεζόν και μετά ανάλογα με την πορεία του παίκτη, του συλλόγου ή της Εθνικής ομάδας που στηρίζουν, προχωρούν σε συνεχείς καλύψεις και αναπροσαρμογές.

Πως λειτουργεί αυτό; Στο ίντερνετ θα βρείτε χιλιάδες σελίδες, ακόμα και ειδικά λογισμικά που εξηγούν με λεπτομέρειες τη διαδικασία. Υπάρχουν συστήματα και αλγόριθμοι που σας δίνουν ανά πάσα στιγμή συνδυασμούς αποδόσεων και ύψους πονταρισμάτων, τα οποία καλύπτουν πιθανές απώλειες στο αρχικό σας στοίχημα. Αν είστε αρκετά προχωρημένοι τότε θα μπορείτε να το κάνετε με τρόπο που να σας αποφέρει και κέρδος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτού του είδους τις τακτικές είναι πάντα το γεγονός πως θα χρειαστείτε να έχετε λογαριασμούς σε αρκετές στοιχηματικές και να ξοδεύετε αρκετό χρόνο παρακολουθώντας την πορεία των πονταρισμάτων σας.

Που μπορείτε να εφαρμόσετε τις παραπάνω στρατηγικές;

Superleague, PremierLeague, LaLiga, ChampionsLeague, Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, Μουντιάλ, Euroleague, Τουρνουά ATP και WTA και οτιδήποτε προσφέρει αγορά για το νικητή. Είναι όμως αρκετά πιο εύκολο σε διοργανώσεις που δεν έχουν ομίλους. Καθώς ένα γεγονός με συνεχή νοκ άουτ σας επιτρέπει να μελετήσετε καλύτερα την φόρμα των ομάδων. Εκεί δηλαδή που όλα τα ματς έχουν κίνητρο για τις ομάδες ή τους παίκτες και δεν υπάρχει κίνδυνος οι αποδόσεις να γίνουν αλλοπρόσαλλες ξαφνικά.

Δεν είναι αδύνατο να το κάνετε και σε διοργανώσεις με φάση ομίλων. Τα αδιάφορα ματς όμως και τα παιχνίδια με τα πλασαρίσματα μπορεί να σας μπερδέψουν στο να κατανοήσετε τι μπορεί να περιμένετε. Αφού σε αυτά οι προπονητές μπορεί να κάνουν πειράματα, να ξεκουράσουν παίκτες και γενικά να δώσουν μια εικόνα που μπερδεύει τους παίκτες του στοιχήματος. Χάνοντας έτσι την ευκαιρία να βρείτε τη γκανιότα και τις αποδόσεις στα επίπεδα που τα χρειάζεστε για να εφαρμόσετε τη στρατηγική.