Main Menu

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024
Ξάνθη, GR
28°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Ενοικίαση σκάφους στην Σαντορίνη – Μια εναλλακτική πρόταση διακοπών

Αν ψάχνετε για μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπώνκαι είστε λάτρης της θάλασσας, τότε η ενοικίαση σκάφους είναι σίγουρο ότι, θα σας συναρπάσει και θα σας αφήσει με τις καλύτερες αναμνήσεις που είχατε ποτέ. Μπορεί η ιδέα να φαίνεται εξωπραγματική για κάποιους,όμως είναι πολύ εφικτό πλέον για κάποιον να νοικιάσει ένας σκάφος, ειδικά αν μπορεί να μοιραστεί το κόστος της διαδρομής  με την παρέα του. Τα τελευταία χρόνια, θεωρείται το mustdo των διακοπών στην Ελλάδα. Ειδικά για ζευγάρια αλλά και για οικογένειες, αποτελεί ένα άνετο μέσο μετακίνησης χωρίς περιορισμούς. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα σκάφος, ψάχνοντας για υπηρεσίες  Santorini Private Cruise https://santoriniboatrental.gr/private_cruise/το διαδίκτυοή κατά την άφιξή σας στο νησί. Η ενοικίαση σκάφους στη Σαντορίνη αποτελεί μια εξαιρετική, εναλλακτική πρόταση για διακοπές, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες και την δυνατότητα να εξερευνήσετε μέρη, που δεν θα είχατε την ευκαιρία να δείτε με άλλο τρόπο.

Μπορείτε να κάνετε μια σύγκριση τιμών, ανάλογα με το σκάφος που θέλετε να επιλέξετε και τα άτομα που θα έχετε μαζί σας. Η επιλογή θα εξαρτηθεί από το budget που έχετε σκοπό να διαθέσετε για το ταξίδι σας, και  τις ανέσεις που θέλετε να βρείτε. Οι περισσότερες εταιρείες σας δίνουν και τη δυνατότητα να νοικιάσετε τον δικό σας οδηγό σκάφους,skipper, ο οποίος θα σας απαλλάξει από το άγχος της οδήγησης, χωρίς να νοιάζεστε αν θα πρέπεινα έχετε τηνανάλογη εμπειρία να οδηγήσετε μόνοι σας το σκάφος ή για τον χρόνο που θα κάνετε για να επισκεφθείτε τα μέρη που θέλετε. Αν αναζητάτε μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά στο ταξίδι σας, η ναύλωση ενόςοδηγού είναι η καλύτερη επιλογή.

Στη συνέχεια του άρθρου θα δούμε τα πλεονεκτήματα που σας δίνει η ενοικίαση ενός σκάφους:

Δημιουργήστε το δικό σας πρόγραμμα, επισκεφθείτε κρυμμένες παραλίες και απομονωμένα μέρη, απολαύστε το ηλιοβασίλεμα από την θάλασσα, και προσαρμόστε το δρομολόγιο σας στις δικές σας επιθυμίες. Μπορείτε, πέρα από τη Σαντορίνη, να ξεναγηθείτε και στα γύρω νησιά, όπως τη Θηρασιά, που είναι εξίσου ένα πολύ όμορφο νησάκι, με έναν παραδοσιακό οικισμό, που θυμίζει την παλιά ζωή της Σαντορίνης. Εκεί, μπορείτε να γευτείτε τοπικές λιχουδιές σε μία ταβέρνα του νησιού.

Ξεφύγετε από την πολυκοσμία και χαλαρώστε σε ήσυχες γωνιές της Σαντορίνης, μακριά από την οχλαγωγία των τουριστών. Στους μικρούς κολπίσκους του νησιού, μπορείτε να έχετε την ιδιωτικότητασας, κάνοντας μπάνιο και μακροβούτια, ακόμα και με στολή κατάδυσης για ψάρεμα.  Ατενίστε τα πανέμορφα τοπία της Σαντορίνης από μια διαφορετική οπτική γωνία, κολυμπήστε σε κρυστάλλινα νερά και εξερευνήστε την θαλάσσια ζωή. Στο σκάφος μπορείτε να απολαύστε ρομαντικές βραδιές ή να διοργανώστε ένα πάρτι με γνωστούς και φίλους.

Τα περισσότερα σκάφη διαθέτουν αρκετές ανέσεις, όπως κουζίνα, μπάνιο, ευρύχωρα  δωμάτια, ακόμα και θέση στο κατάστρωμα για να κάνετε ηλιοθεραπεία ή να δείτε το ηλιοβασίλεμα, επιστρέφοντας στηνβάση σας πριν το σούρουπο.

Η ποικιλία σκαφών που διατίθενται προς ενοικίαση στη Σαντορίνη είναι μεγάλη, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και προϋπολογισμό. Μπορείτε να επιλέξετε:

Τα Ιστιοπλοϊκά είναι ιδανικά για ρομαντικές εξορμήσεις και προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια.

Τα καταμαράν είναι εξαιρετική επιλογή για οικογένειες ή μεγάλες παρέες, με άφθονο χώρο και ασφάλεια

Τα ταχύπλοα σκάφη παρέχουν  ταχύτητα και ευελιξία και είναι ιδανικά για να εξερευνήσετε και άλλα κοντινά νησιά.

Ψάχνοντας για Santorini Boat Rental,θα παρατηρήσετε  ότι το κόστος ενοικίασης σκάφους ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του σκάφους, την εποχή, τη διάρκεια της ενοικίασης και τις παροχές που περιλαμβάνονται. Ενδεικτικά, οι τιμές ξεκινούν από 50€ ανά ημέρα για μικρά σκάφη χωρίς δίπλωμα, και φτάνουν έως και 1.500€ ανά ημέρα για πολυτελή καταμαράν ή με skipper.