Main Menu

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024
Ξάνθη, GR
28°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Δαλακούρας.

Σημαντική επιτυχία για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Δαλακούρας καθώς ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης τον συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο των εκλογών για το νέο Δ.Σ και με 45 ψήφους εκλέχθηκε αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης μετά το πέρας των εκλογών με δήλωση του αναφέρει τα εξής:

Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που έδειξε ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κος Μακης Γκαγκατσης και με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους – συναδέρφους για την ψήφο τους και την εκλογή μου ως αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ
Συγχαίρω θερμά τον Πρόεδρο κο Γκαγκατση όπως και όλα τα νέα και παλιά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που αναδείχθηκαν μέσα από τις σημερινές αρχαιρεσίες.
Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε να διαπρέπετε και να επιτυγχάνετε ακόμη περισσότερα στο μέλλον με γνώμονα το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τελος θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Ξάνθης για την αφοσίωση και εμπιστοσύνη που δείχνουν και κυρίως τα σωματεία του Νόμου Ξάνθης για την άριστη συνεργασία που έχουμε όλα τα χρόνια.