Main Menu

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024
Ξάνθη, GR
26°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio
Κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες της Ξάνθης την Τετάρτη λόγω κακοκαιρίας

Βασίλης Τσολακίδης: ” Αδράνεια απο την Περιφέρεια καμία πίεση απο τον Δήμο Αβδήρων για κυκλικούς κόμβους στη διασταύρωση Μυρωδάτου”

Δυστυχώς θρηνουμε αδικοχαμένους συμπολίτες στην παραλιακή οδό της Ξάνθης και όχι μονο.Σε λίγο θα αφανιστουμε σαν έθνος από μόνοι μας.Οι κυβερνώντες δεν ασχολούνται δεν τους ενδιαφέρει έχουν πιο σοβαρά θέματα να λύσουν. Μια συνεχής καμπάνια από τα μέσα επικοινωνίας της Προέδρου της Δημοκρατίας του Πρωθυπουργού του αρμόδιου υπουργού και όποιου άλλου θα μπορούσε να επηρεάσει θετικά ούτε που την σκέφτονται..Πριν δύο χρόνια ένα νέο κορίτσι έχασε τη ζωή του στο ίδιο σημείο .

Είχα επισημάνει και τότε τη λύση.Εχει αποδειχτεί ότι με τους κυκλικούς κόμβους ελαστιχοποιουνται τα τροχαία.Εγιναν μελέτες δημοπρατήθηκε το έργο και ακυρώθηκε για γραφειοκρατικούς λόγους.Εκτοτε τίποτα. Αδρανεια από την περιφέρεια που έχει την ευθύνη ούτε μια πίεση η απαίτηση από το Δήμο να προχωρήσει το έργο.Τα θύματα αυξάνονται οικογένειες καταστρέφονται αλλά όσο το πρόβλημα δεν αγγίζει εμάς τους ίδιους μόλις περάσει λίγος χρόνος και ξεχαστεί όλα καλώς καμωμένα.

Πρέπει να ευαισθητοποιήθουμε όλοι κυρίως οι πολίτες και να γίνουμε πιο αυστηροί και απαιτητικοί από τους εξουσιαζοντες.Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο..Οι ανθρώπινες ζωές είναι πολύτιμες για να χάνονται τόσο άδικα.