Main Menu

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024
Ξάνθη, GR
25°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio
Κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες της Ξάνθης την Τετάρτη λόγω κακοκαιρίας

Έναρξη Αθλητικού Καμπ για Παιδιά και Εφήβους στη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης.

Το καμπ “Αθλητική Τροχιά μέσα από 26 Χωριά”  έχει ξεκινήσει με μεγάλη επιτυχία για απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους που κατοικούν στη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης. Το καμπ  προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για συμμετοχή σε πέντε συναρπαστικά αθλήματα: ορεινό τρέξιμο, μπάσκετ, water polo, χορό και πετάνκ.
Η συμμετοχή στο καμπ είναι εντελώς δωρεάν και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με έμπειρους προπονητές, αναπτύσσοντας τις αθλητικές τους δεξιότητες και την αγάπη τους για τον αθλητισμό.

Επιπλέον, στα πλαίσια του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί και η ειδική ημερίδα Αγωνιστικού Προσανατολισμού. Σε αυτήν την ημερίδα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν μαζί με τους γονείς τους, σε μια διαδραστική εμπειρία που θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν καλύτερα τις δυνατότητές τους και να αναπτύξουν στρατηγικές σκέψης και συνεργασίας.

Διοργανωτές του προγράμματος είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Κλασικού και Σύγχρονου Χορού και η Quality and Reliability Cyprus. To πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του έργου κυρία Γεύση Τουλουμίδου.

Σας περιμένουμε όλους να γίνετε μέρος αυτής της συναρπαστικής αθλητικής εμπειρίας!

Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης

Στοιχεία επικοινωνίας: Γεύση Τουλουμίδου 6980724764