Main Menu

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024
Ξάνθη, GR
25°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio
Κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες της Ξάνθης την Τετάρτη λόγω κακοκαιρίας

Μέλος του ΑΟΞ ο Περιφερειάρχης Χ.Τοψίδης

Την εγγραφή του στον ΑΟΞ ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης, μετά απο συνάντηση που είχε στο γραφείο του στην Κομοτηνή με τον πρόεδρο της ομάδας Κωνσταντίνο Ψωμά και τον Αντιπρόεδρο Αλέξη Γιαλάογλου.

Η κίνηση αυτή αν μη τι άλλο δείχνει ότι και ο Περιφερειάρχης είναι δίπλα στην προσπάθεια που γίνετε απο την νέα Διοίκηση του ΑΟΞ και σίγουρα θα συμβάλλει και αυτός απο την πλευρά του έτσι ώστε η ομάδα της Ξάνθης να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Χριστόδουλος Τοψίδης:

Από σήμερα έχω την τιμή και τη χαρά να είμαι μέλος του Αθλητικού Ομίλου Ξάνθης!
Η εγγραφή μου μπορεί να έχει συμβολικό χαρακτήρα, όμως το ενδιαφέρον της Διοίκησής μας τόσο για τον ΑΟΞ, όσο και για τον Αθλητισμό γενικά σε όλη την Περιφέρεια μας είναι συνεχές και έμπρακτο.

Αυτά εξήγησα στον Κωσταντίνο Ψωμά που είναι πρόεδρος του ΑΟΞ και τον Αλέξανδρο Γιαλάογλου, που είναι αντιπρόεδρος, στη συνάντηση που είχαμε στο γραφείο μου στην Κομοτηνή.

Τους ευχαριστώ για την επίσκεψη, για την ενδιαφέρουσα συζήτηση, αλλά κυρίως για το ενδιαφέρον τους να προάγουμε όλοι μαζί τον αθλητισμό, να στηρίξουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες μας και φυσικά να οργανώσουμε δράσεις που θα φέρουν ακόμη περισσότερους ανθρώπους στο γήπεδα και τους χώρους άθλησης.