Main Menu

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024
Ξάνθη, GR
20°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Θράκη: ΣΟΚ με καταγγελία γονέα για σεξουαλική κακοποίηση του 5χρονου παιδιού του.

Χθες Πέμπτη γονείς πεντάχρονου αγοριού που φοιτούσε στο νηπιαγωγείο Μαΐστρου, κατήγγειλαν οτι το παιδί κακοποιήθηκε από άλλα παιδιά στο ίδιο σχολείο. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές και το παιδί εξετάστηκε από γιατρούς, οι οποίοι όντως διαπίστωσαν κακοποίηση, ίσως με κάποιο αντικείμενο.

Σήμερα συνελήφθησαν αρχικά οι γονείς του 5χρονου και δύο νηπιαγωγοί, όλοι με την κατηγορία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και κρατούνται μέχρι τώρα, προκειμένου να αποφασιστεί από την Εισαγγελία η περαιτέρω διαδικασία.

Η υπόθεση έχει πολλά κενά και δημιουργούνται ερωτήματα, τα οποία προσπαθούν να διαλευκάνουν οι αστυνομικοί, μαζί με ειδικούς επιστήμονες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες (τις οποίες μεταδίδουμε με σχετική επιφύλαξη) και το 5χρονο θύμα και οι συμμαθητές του που καταγγέλθηκαν, είναι κάτοικοι της περιοχής Τέρμα Άβαντος και οι ιδιαίτερες συνθήκες που ισχύουν για την πληθυσμιακή ομάδα που κατοικεί κυρίως εκεί, κάνουν τη διαχείριση της υπόθεσης πιο δύσκολη, αφού απαιτείται διακριτικότητα αλλά και πειθώ για να “ανοίξουν στόματα”.

Όπως και να εξελιχθεί αυτή η υπόθεση, ευτυχώς ο 5χρονος μαθητής βρίσκεται ασφαλής και υπό ιατρική παρακολούθηση.

e-evros