Main Menu

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024
Ξάνθη, GR
21°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio
Ξάνθη: Φωτιά στο δρόμο για Σταυρούπολη-Συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Θράκη: Μεταβολή του καιρού σήμερα Κυριακή- Βροχές και πτώση θερμοκρασίας στην Ξάνθη

Μεταβολή του καιρού στις περιοχές της Θράκης θα έχουμε σήμερα Κυριακή 29/9 μετά το μεσημέρι, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές (μέτριας έντασης) αλλά την πτώση της θερμοκρασίας σύμφωνα με τα Καιρικά Νέα Θράκης.

Πιο αναλυτικά:

Αρχικά η μέρα θα ξεκινήσει με ήπιες καλές καιρικές συνθήκες, όμως πολύ γρήγορα από τις πρωινές – προμεσημβρινές κιόλας ώρες θα αρχίσει να συννεφιάζει.

Κατά τις μεσημεριανές ώρες οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και αργά το μεσημέρι κι όσο μεταβαίνουμε προς τις απογευματινές ώρες, θα σημειωθούν βροχές αρχικά στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, οι οποίες τις βραδινές ώρες θα επεκταθούν ανατολικότερα στο Νομό Έβρου.

Γενικά τα φαινόμενα θα έχουν μέτρια ένταση με εξάρσεις κατά τόπους αλλά θα έχουν μικρή διάρκεια (ουσιαστικά μιλάμε για πέρασμα βροχών) και θα σταματήσουν σχετικά γρήγορα.

Στη συνέχεια από αργά το βράδυ ο καιρός θα καταστεί άστατος. Το σημαντικότερο στοιχείο μετεωρολογικά της αυριανής ημέρας πάντως, θα είναι η κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας κατά 8-9 βαθμούς Κελσίου από τις απογευματινές ώρες και η πρόσκαιρη αλλά σημαντική ενίσχυση των βορείων – ΒΔ ανέμων από αργά το μεσημέρι – πρώτες απογευματινές ώρες.