Καλεσμένος στον ραδιοφωνικό σταθμό Super88 Ξάνθης ήταν το πρωί της Τρίτης 1 Απριλίου ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Μπροστά” Σάββας Μελισσόπουλος.
Ο κ. Μελισσόπουλος μίλησε στον Γιάννη Κοκκαλίδη για την πρόταση που κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο να χαρακτηριστεί η Παλιά Ξάνθη ως Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO η οποία έγινε αποδεκτή από τον Δήμαρχο Ξάνθης Ευστράτιο Κοντό αλλά και από τις άλλες παρατάξεις αλλά και για τα οφέλη που θα έχει η περιοχή μας σε περίπτωση που υλοποιηθεί.
Επίσης αναφέρθηκε για όλες τις προτάσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα η δημοτική παράταξη “Μπροστά” ενώ στο τέλος μετά απο ερώτηση του Γιάννη Κοκκαλίδη για το πως κρίνει την μέχρι τώρα πορεία της Δημοτικής αρχής, ο επικεφαλής των “ΜΠΡΟΣΤΑ” τόνισε: “υπάρχει πρόθεση και θέληση από την Διοίκηση του Δήμου ειδικά απο κάποιούς αντιδημάρχους όμως εκτός απο κάποια έργα που έχουν προγραμματιστεί απο εκεί και πέρα η καθημερινότητα συνεχίζει να έχει πολλά προβλήματα όπως είχε με την προηγούμενη δημοτική αρχή.”
Ακούστε όλα όσα δήλωσε: