Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος MeatCompanyστον ετήσιο θεσμό των OpenFarmDays 2025.
Στις 14 και 21 Ιουνίου η εταιρεία ως μέλος του OpenFarm, του δικτύου των ανοιχτών επισκέψιμων αγροκτημάτων και μονάδων παραγωγής τροφίμων σε όλη την Ελλάδα και με την ευκαιρία του εορτασμού των 100 χρόνων λειτουργίας της, άνοιξε τις πόρτες στο κοινό και υποδέχτηκε στο Πάρκο Παραγωγής της στο Λαμπρινό της Ξάνθης δύο ομάδες ενηλίκων και παιδιών, γεμάτους ενθουσιασμό και ενδιαφέρον να μάθουν που και πως παράγονται τα προϊόντα της εταιρείας.
Στην εκδήλωση οι συμμετέχοντες, ενήλικες και παιδιά, είχαν την ευκαιρία:
- να ξεναγηθούν στην φάρμα εκτροφής βοοειδών, να ρωτήσουν, να συζητήσουν και να λύσουν τις απορίες τους
- να ενημερωθούν για όλες τις παραγωγικές δραστηριότητες της εταιρείας, την παραγωγή του βιολογικού κρέατος και των αλλαντικών καθαρής ετικέτας
- να συμμετάσχουν στο μαγείρεμα του φαγητού
- να απολαύσουν τις μαγειρικές δημιουργίες που ετοίμασαν ειδικά για την εκδήλωση με προϊόντα της εταιρείας και παραδοσιακά ζυμαρικά της εταιρείας Σοφίας Γεύσεις ο chefΔημήτρης Αθανάσογλου, καθηγητής μαγειρικής στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης και ιδιοκτήτης της παραδοσιακής ταβέρνας Γερακοφωλιά μαζί με τον συνεργάτη του Στέφανο Κοτσερίδη
- να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και παιχνιδιού στον κήπο
Η εταιρεία θα συμμετάσχει και στις OpenFarmDays που θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο του 2025 και σύντομα θα ανακοινωθούν οι ακριβείς ημερομηνίες.
Περισσότερες πληροφορίες για το OpenFarm, εδώ: https://openfarm.gr/