Main Menu

Ξάνθη: Έσπασαν σωλήνες, έσκασαν θερμοσίφωνες και πλημμύρισαν σπίτια στην Παλιά Πόλη

Με ένα όχι και τόσο συχνό φαινόμενο ήρθαν αντιμέτωποι το απόγευμα της Τετάρτης αρκετοί ιδιοκτήτες σπιτιών στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης καθώς έσπασαν σωλήνες και έσκασαν θερμοσίφωνες μέσα απο τις οικίες με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές.

Το φαινόμενο παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε σπίτια της Παλιάς Πόλης και συγκεκριμένα σε όσα βρίσκονται πάνω από την οδό Ορφέως μέχρι το 1ο Δημοτικό σχολείο.

Αρκετά σπίτια πλημυρίσανε ενώ σε κάποια άλλα οι ζημιές ήταν μικρότερου μεγέθους. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι σωλήνες και οι θερμοσίφωνες απο τα σπίτια έσπασαν μέσα σε 1-2 ώρες, με τους κατοίκους να ρίχνουν τη ευθύνη στην μεγάλη πίεση του νερού που εμφανίστηκε ξαφνικά σε αρκετά σπίτια της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το φαινόμενο παρουσιάστηκε σε 11 σπίτια (μέχρι στιγμής) της Παλιάς Ξάνθης ενώ οι κάτοικοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την ΔΕΥΑΞ για περαιτέρω ενημέρωση.

Δείτε βίντεο μέσα απο ένα σπίτι