Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας Meat Company Απόστολος Παπαδόπουλος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου εκδήλωση στο Πάρκο Παραγωγής της εταιρείας από πελάτες και συνεργάτες για μια ολοκληρωμένη ξενάγηση και ενημέρωση για όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας.
Η εταιρεία απασχολεί σαράντα εργαζόμενους, ενώ διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο πελατών σε όλη την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη, διαθέτει περισσότερους από είκοσι διαφορετικούς κωδικούς στα αλλαντικά, δίνοντας ταυτόχρονα μεγάλη σημασία στη μικρή διάρκεια ζωής τους, που δεν ξεπερνά τις 120 μέρες.
Η σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης και μάρκετινγκ της εταιρείας Νανά Ζυγούρα, μιλώνστας στα ΜΜΕ αναφέρθηκε στη μέχρι σήμερα πετυχημένη πορεία της επιχείρησης και στις ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης που έχει ενώ στη συνέχεια ξενάγησε τους καλεσμένους μέσα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.
Ο Απόστολος Παπαδόπουλος, εκπροσωπώντας την εταιρεία και μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε την ανάγκη ορθολογικότερης παραγωγής του κρέατος, που δεν θα βασίζεται μόνο στις επιδοτήσεις. Δεν έκρυψε την πικρία του για το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες σχεδόν 170 φάρμες σε όλη της Ξάνθη έκλεισαν λόγω των ασθενειών στα αιγοπρόβατα, που έπρεπε να θανατωθούν, αλλά και των κακών επιχειρηματικών επιλογών από τη μεριά των παραγωγών, όπως είπε.
«Τα τελευταία χρόνια», υπογράμμισε, «κάναμε όλοι οι παραγωγοί έναν μεγάλο αγώνα για να υπάρχει επώνυμη ζήτηση του ελληνικού κρέατος. Και τώρα, που το πετύχαμε, δεν υπάρχει επάρκεια πρώτης ύλης. Εκείνο που περιμένουμε, είναι τους νέους πλέον παραγωγούς, να προχωρήσουν μπροστά, κάνοντας σωστές και ουσιαστικές επιχειρηματικές προσπάθειες που θα τονώσουν την κτηνοτροφία και θα προσφέρουν καλό και άριστης ποιότητας ελληνικό κρέας».