Main Menu

Εγκαίνια Ανακαινισμένου Αμφιθεάτρου ΑΣΔΙΘ

Στο Αμφιθέατρο της ΑΣΔΙΘ ανακαινίστηκε τόσο ο εσωτερικός όσο και ο περιβάλλον χώρος και εξοπλίστηκε με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, χάρη στην οικονομική υποστήριξη των κάτωθι χορηγών: της Τράπεζας EUROBANK AE, της εταιρίας DASTERI AE και της εταιρίας ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ.

Το έργο αναδεικνύει την προσήλωση της Διοίκησης στην αναβάθμιση των υποδομών της. Επιπλέον, το ανακαινισμένο Αμφιθέατρο, πέραν της κάλυψης των αναγκών εκδηλώσεων της ΑΣΔΙΘ, τίθεται στη διάθεση της τοπικής κοινωνίας για μελλοντική χρήση από εκπαιδευτικούς φορείς, πολιτιστικούς συλλόγους και άλλες οργανώσεις, ενισχύοντας τον κοινωνικό ρόλο του Στρατού.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος, ο Στρατηγός Διοικητής της ΑΣΔΙΘ Αντιστράτηγος κ. Παναγιώτης Καβιδόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης κα Πολυξένη Μπρίκα, ο Επίτιμος Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος ε.α. κ. Γεώργιος Κέλλης, η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ κα Σταυρούλα Πενταρβάνη, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Group COO και Διεθνείς Δραστηριότητες της τράπεζας EUROBANK ΑΕ κ. Σταύρος Ιωάννου, ο
Διευθύνων Σύμβουλος της DASTERI ΑΕ κ. Βασίλειος Δαστερίδης, Ανώτατοι Αξκοί της ΑΣΔΙΘ, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και ΛΣ- ΕΛ.ΑΚΤ και ο πρόεδρος
της ΕΑΑΣ Ξάνθης.