Το Επιμελητήριο Ξάνθης διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα το DigitalMarketing για επαγγελματίες, με στόχο την ουσιαστική ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των τοπικών επιχειρήσεων.
Στη σημερινή εποχή, η παρουσία στο διαδίκτυο δεν αποτελεί επιλογή, αλλά βασική προϋπόθεση ανάπτυξης. Το σεμινάριο εστιάζει σε πρακτικές γνώσεις και εργαλεία που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα από κάθε επαγγελματία, ανεξαρτήτως εμπειρίας.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για:
- τησωστήαξιοποίησητωνsocial media (Facebook, Instagram, TikTok, Youtube)
- τη δημιουργία αποτελεσματικού περιεχομένου
- βασικές αρχές στρατηγικής προβολής
- τρόπους μετατροπής της online παρουσίας σε πραγματικό πελατολόγιο
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες, επιχειρηματίες και νέους που επιθυμούν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους μέσα από τα ψηφιακά μέσα.
Ημερομηνία: Δευτέρα 30 Μαρτίου 2026, 18:00
Τοποθεσία: Επιμελητήριο Ξάνθης
Ομιλητές:ΛυμπερούδηςΠερικλής, Υποψ. ΔιδάκτωρΔημοκρίτειουΠανεπιστημίουΘράκης/ Co- Founder- The Digitals Marketing Agency
Σελένιου Δήμητρα, MSc in Digital Marketing/ Digital Marketing Strategist- The Digitals Marketing Agency
