“Σήμερα, από το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», ξεκινά στην πράξη η καταβολή του επιδόματος στέγασης ύψους 300€ τον μήνα, με τους δύο πρώτους γιατρούς να εντάσσονται ήδη στο πρόγραμμα.
Πρόκειται για μια στοχευμένη πρωτοβουλία, που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Περιφερειακό Συμβούλιο και αφορά τα Νοσοκομεία Κομοτηνής, Δράμας, Ξάνθης και Διδυμοτείχου, με στόχο την ουσιαστική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας στην Περιφέρειά μας.
Στηρίζουμε έμπρακτα τους νέους γιατρούς και δημιουργούμε κίνητρα για να καλυφθούν κρίσιμες ανάγκες, ιδιαίτερα σε ακριτικές περιοχές.
Ευχαριστώ θερμά τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και τη Διοικήτρια Έλενα Ροφαέλα για τη συνεργασία.”, καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης.
