Καλεσμένη στον Ραδιοφωνικό Σταθμό SUPER88 ήταν το πρωί της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου, η Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Βασιλική Παυλακάκη.
Σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, η κ. Παυλακάκη μίλησε στον Γιάννη Κοκκαλίδη για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει από την Αντιπεριφέρεια από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε αυτήν την σημαντική θέση.
Στην συνέχεια έκανε αναφορά στην υπογραφή της σύμβαση που έγινε πριν μερικές ημέρες παρουσία και του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλου Τοψίδη, η οποία αφορά παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης.
Μίλησε για την υποβολή πρότασης της Αυτ. Δ/ νσης Πολιτικής Προστασίας Α.Μ.Θ. για χρηματοδότηση στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος LEADER της Αναπτυξιακής Ροδόπης Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α, η οποία περιλαμβάνει την προμήθεια δέκα (10) πλαστικών υδατοδεξαμενών πυρόσβεσης με συνολικό προϋπολογισμό 239.144,80 € με Φ.Π.Α.
Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο έργο που έχει βάλει σαν μεγάλο στόχο, την δημιουργία ενός κλειστού σταδίου στίβου, υπογραμμίζοντας ότι όταν έθεσε την υποψηφιότητα της, ήταν το μοναδικό που ζήτησε από την κ.Τοψίδη. Πλέον έχει συγκεντρώσει σχεδόν όλα τα απαραίτητα έγγραφα αλλά εκκρεμεί η νομοθετική ρύθμιση που χρειάζεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντας.
Τέλος τοποθετήθηκε και για το Δημόσιο ΚΤΕΟ που αυτή τι στιγμή είναι σε αναστολή και όχι σε κατάργηση, και όπως ανέφερε στον ραδιοφωνικό αέρα, ο λόγος είναι ο νέος οργανισμός που έγινε σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες για την ομαλή λειτουργία όλων των διευθύνσεων του ΚΤΕΟ, με αποτέλεσμα να έχει συγχωνευτεί με το τεχνικό τμήμα όπου και χρειάζεται να γίνει μια αναπροσαρμογή του προσωπικού.

