Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
12°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio
Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Δεν εμφανίστηκε ποτέ στη Ρόδο και έχασε από τον Διαγόρα με 1-0.

Ήττα της Ξάνθης στη Ρόδο από τον Διαγόρα με 1-0 και ΔΥΣΤΥΧΩΣ κύριοι έτσι δεν ΓΙΝΕΤΕ..

Η Ξάνθη που στην ουσία ποτέ δεν εμφανίστηκε μέσα στο γήπεδο χωρίς πάθος, χωρίς τρεξίματα, χωρίς νεύρο και θέληση έχασε από την ομάδα της Ρόδου χωρίς καν να προσπαθήσει. Έχουμε ρίξει πολλές φορές το φταίξιμο στο προπονητή αλλά δεν φταίει μόνο αυτός…οι παίχτες θα πρέπει να καταλάβουν που έχουν έρθει και σε ποια ομάδα βρίσκονται αφού σήμερα οι μισοί και παραπάνω πήγαν στη Ρόδο για βόλτα.

Προσπαθούμε να βρούμε μια καλή ευκαιρία σε ολόκληρο το παιχνίδι και πραγματικά δεν βρίσκουμε..ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Στο 21′ το ψηλοκρεμαστό σουτ του Ντοριβάλ απέκρουσε σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Ίτσο. Στην εκτέλεσή του ο Κονέ εκτός ισορροπίας έκανε το άστοχο σουτ, ενώ στην πρώτη κόντρα επίθεση του ΑΟ Ξάνθη, ο Σιατραβάνης συνεργάστηκε με τον Έμπερτ που έδωσε στον Βόλτερς, όμως το σουτ του τελευταίου κόντραρε σε αμυντικό. Στο 39′ το γυριστό σουτ του Κονέ πέρασε άουτ. Στο 48′ ο Αλάεθ μετά από σέντρα από δεξιά με κοντινό σουτ έκανε το 1-0. Στο 64′ το σουτ του Θυμιάνη στην κίνηση δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 73′ το σουτ του Ντίνα απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Στο 75′ ο Ρουγκάλας από κοντά έχασε την ευκαιρία. Στις καθυστερήσεις μετά από σέντρα του Τάτου, η κεφαλιά του Παπάζογλου πέρασε άουτ.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ρουγκάλας, Κωστούλας, Κοντοχρήστος, Αθανασίου, Ντοριβάλ (74′ Σελινιωτάκης), Λινάρδος (68′ Αυγενικού), Κονέ (46′ Αλάεθ), Σμυρλής, Μπαστακός (90+’ Κάκκο).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Tony Popovic): Ίτσο, Παπάζογλου Τ., Βέρκερ, Σχρόιεν (68′ Ντίνας), Έμπερτ, Παντελιάδης (66′ Γκαρσία), Σιατραβάνης (81′ Μυστακίδης), Τεσίγια (68′ Τάτος), Στάθης, Βόλτερς (66′ Καπνίδης), Θυμιάνης.