Main Menu

Βροχερός ο καιρός στη Ξάνθη την Τρίτη.

Μετά από αρκετές μέρες οι βροχές επιστρέφουν στην περιοχή της Θράκης αύριο Τρίτη.

Αναλυτικότερα η ημέρα θα ξεκινήσει με πυκνές νεφώσεις κατά τόπους κυρίως σε Ξάνθη και Ροδόπη που αρχικά ίσως αφήνουν κάποιες πολύ τοπικές μπορες ψιχάλες ουσιαστικά.

Μετά τις 9 10 το πρωί περιμένουμε ποιο κλειστό καιρό αρχικά σε Ξάνθη αν. Μακεδονία και Ροδόπη με ποτιστικες βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης τα περισσότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται μεταξύ Ξάνθης και Κομοτηνής.

Στον νομό Έβρου σε γενικές γραμμές περιμένουμε τα λιγότερα φαινόμενα από το μεσημέρι και μετά, με εξαίρεση το νησί της Σαμοθράκης που περιμένουμε λίγο περισσότερα φαινόμενα, ενώ τις πρωινές ώρες και μέχρι το απόγευμα περιμένουμε την ενίσχυση των νοτίων ανέμων σε κέντρο- ανατολικό θρακικό νότιο Έβρο 5 έως 7bf. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα και μετά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε φυσιολογικά φθινόπωρινα επίπεδα

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης, ουρανός και κείμενο που λέει "πόροβο nopoBo Κάρτζαλι KbpAжaли Σλον γααν cBилeHrpaA Edirn μόλιαν moлRH Momchilgrad mom4илrpaA Ξάνθη Διδυμότειχο Κομοτηνή EP κό Πάρκο Δέλτα Νέσ U ραμωτή K Uz Αλεξανδρούπολη ιμένας Υψαλα İpsala άρ a Σαμοθράκη"

Καιρικά Νέα Θράκης

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram