Main Menu

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024
Ξάνθη, GR
21°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Κριτική Λύρατζη στον Μητροπολίτη Ξάνθης για τον FY-Σάββα μου μάζεψε τον πριν να είναι αργά.

Έχουμε δει και ακούσει απο τον Πασχάλη Λύρατζη πολλά εδώ και παρά πολλά χρόνια, ειδικά από τότε που πήρε την κάτω “βόλτα” και είναι στα αζήτητα.

Το να “κουνάς” το χέρι στον ίδιο τον Μητροπολίτη Ξάνθης και να του ασκείς κριτική για κάτι που ολόκληρη η κοινωνία της Ξάνθης είναι σύμφωνη, δηλαδή την απόφαση του Μανώλη Τσέπελη να ακυρώσει την συναυλία με τον FY στις Θρακικές Λαογρφικές Εορτές, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Σάββα μου μήπως πρέπει να τον συμμαζέψεις, γιατί τον έχεις αφήσει ανεξέλεγκτο… Και άντε ο ίδιος έχει ήδη καταστραφεί αλλά έτσι όπως πάει και με την “αντιπολίτευση” που νομίζει ότι κάνει “ανοίγει” το πληκτρολόγιο και με αυτά που γράφει θα καταστρέψει εσένα τον ίδιο και την παράταξη σας.

Ήδη πολλοί είναι μέσα απο την παράταξη “Ξάνθη για όλους” που ήταν αρνητικοί αλλά και συνεχίζουν να είναι  με την εισχώρηση του.

Κάνε κάτι πριν να είναι αργά και την πληρώσεις εσύ ο ίδιος…

Αναλυτικά η κριτικη που έκανε στον Μητροπολίτη Ξάνθης:

Σεβασμιοτατε, αφήστε τα εγκόσμια σε εμας και ασχοληθείτε με τα επ ουράνια, οι πολιτικές τοποθετήσεις ανήκουν στους πολιτικούς και όχι στην εκκλησία, οι νέοι μας έχουν ανάγκη από την σωστή καθοδήγηση, θλίβομαι ειδικά εγω ως θρησκευόμενος για την τοποθέτηση σας. Ζητώ συγνώμη απο το ποίμνιο σας , αλλά θίγεται την νοημοσύνη μας. Σας ζητώ συγνώμη , όμως νοιωθω ότι αυτη η τοποθέτηση θίγει τους βαθειά θρησκευμενους πολίτες μας. Με όλο το σεβασμό συγχαιρετε αυτους που επέλεξαν τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη και μετα απο την κατακραυγή του κόσμου τον απέσυραν . Ζητώ την συγχώρεση σας για την τοποθέτηση μου αλλά η πίστη μου με ανάγκασε να εκφραστώ αναλόγως!

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram