Επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (21/7) στην Β’ μοίρα Αλεξιπτωτιστών, καθώς υπαξιωματικός άρχισε να πυροβολεί, προκαλώντας πανικό στην μονάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εκτός εαυτού. Στο σημείο σπεύδει και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.
Στο σημείο έφτασε αμέσως ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, ενώ έγιναν διαπραγματεύσεις για να τον πείσουν να παραδοθεί. Η Β μοίρα Αλεξιπτωτιστών υπάγεται στην Διοίκηση Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ), που είναι στην άμεση αρμοδιότητα του ίδιου του κ. Φλώρου.
Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, για άγνωστη αιτία, ο υπαξιωματικός άνοιξε πυρ, προκαλώντας πανικό στην μονάδα. Ακούστηκαν ριπές στον αέρα και όλοι τρομοκρατήθηκαν.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχε το τελευταίο διάστημα υποβόσκουσα διαμάχη μεταξύ του υπαξιωματικού και του διοικητή.

ΣΟΚ στην Ξάνθη- Θανατηφόρο τροχαίο στην διασταύρωση του Μυρωδάτου με νεκρό έναν ανήλικο οδηγό μοτοσκλέτας