Main Menu

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024
Ξάνθη, GR
21°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Δύναμη για το Αύριο: Παιδικές Χαρές, διακοπή ΣΔΑΝΞ, Ανάπλαση Λ. Στρατού και Απολογισμός ΘΛΕστην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας

Με εισηγήσεις τεσσάρων θεμάτων στην ημερήσια διάταξη προσέρχονται σήμερα Πέμπτη, 20 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα, στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής, τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Δύναμη για το Αύριο».

Η δημοτική παράταξη πιστή στην απόφασή της για εποικοδομητική και ουσιαστική αντιπολίτευση, προς όφελος των συνδημοτών και της τοπικής κοινωνίας καλεί τη δημοτική αρχή να ενημερώσει το Σώμα για μείζονα ζητήματα της καθημερινότητας, που αφορούν στον έλεγχο, την πιστοποίηση και την ασφάλεια των παιδικών χαρών του Δήμου Ξάνθης, στη διακοπή λειτουργίας του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης, στην απόφαση της δημοτικής αρχής για τη διακοπή ενός σημαντικού έργου για την «Ανάπλαση και Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Λεωφόρου Στρατού», καθώς και για τον Απολογισμό των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών, αλλά και τα αποτελέσματα του σχετικού ερωτηματολογίου που η δημοτική αρχή έθεσε σε δημόσια διαβούλευση.