Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ενημερώνει πως ο 46ος τελικός Κυπέλλου μεταξύ των σωματείων Άρης Πετεινού και Άρης Αβάτου θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Μαΐου και ώρα 18:30 στο γήπεδο του ΑΟ Ξάνθη.
Καλούμε όλους τους φίλους των ομάδων, του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης και όλο το Νομό Ξάνθης να παραβρεθεί στην γιορτή του ποδοσφαίρου και να χειροκροτήσει τις ομάδες που θα αγωνιστούν.
Με ιδιαίτερη ευαισθησία, σας ενημερώνουμε πως ένα σημαντικό μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί για την ενίσχυση μιας 7χρονης συμπολίτισσάς μας, η οποία πρόκειται να μεταβεί στο εξωτερικό για σοβαρές ιατρικές εξετάσεις και χειρουργική επέμβαση και η συμβολή όλων μας αποκτά ιδιαίτερη αξία.
Πριν την έναρξη του τελικού (17:00) θα πραγματοποιηθεί η γιορτή του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ξάνθης 2024-2025 όπου θα βραβευτούν με κύπελλα και μετάλλια τα σωματεία, οι προπονητές και οι 100αδες ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν για ακόμη μια χρονιά στο πρωτάθλημα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τη Διοίκηση και τα μέλη του ΑΟ Ξάνθη για την παραχώρηση του γηπέδου και την διεξαγωγή του 46ου τελικού.