Main Menu

Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2026
Ξάνθη, GR
12°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Κωνσταντίνος Γκαγκαλίδης- “Μέχρι τέλος Μαρτίου η ολοκλήρωση των έργων στην Λεωφόρο Στρατού”

Με αρκετές απουσίες πραγματοποιήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης το απόγευμα της Πέμπτης 5/2 που είχε σαν κύριο θέμα το τεχνικό πρόγραμμα του 2026.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με μια τοποθέτηση του Αντιδήμαρχου Κωνσταντίνου Γκαγκαλίδη (αντικατέστησε τον Δήμαρχο Ξάνθης), με την οποία αναφέρθηκε στο έργο της Λεωφόρο Στρατού,  αναγνωρίζοντας αρχικά την ταλαιπωρία των πολιτών στο συγκεκριμένο σημείο, σημείωσε ότι στην καθυστέρηση ευθύνεται και η κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή μας το τελευταίο χρονικό διάστημα ενώ τόνισε ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν έως τέλος Μαρτίου.

Στη συνέχεια μονοπώληση το ενδιαφέρον το “Τεχνικό Πρόγραμμα του 2026” με τον Σάββα Μελισσόπουλο να ασκεί δριμύ κριτική για την κατάσταση των σχολείων, και για τα χαμηλά ποσοστά υλοποίησης του προγράμματος.