Καλέσμενος στον ραδιοφωνικό σταθμό SUPER88 Ξάνθης, ήταν το πρωί της Μ. Δευτέρας ο ένα εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας Meat Company “Απόστολος Παπαδόπουλος”.
O κ. Παπαδόπουλος μίλησε στον Γιάννη Κοκκαλίδη για τις τιμές των αμνοεριφίων για την περίοδο του Πάσχα, τονίζοντας ότι φέτος οι καταναλωτές θα αγοράσουν το κατσίκι και το αρνί περίπου στα 17 με 18 ευρώ το κιλό ενώ το κοκορέτσι κυμαίνεται στα 13,5 με 14 ευρώ.
Επίσης καθησύχασε όλους του Ξανθιώτες, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει διαθεσιμότητα σε αμνοερίφια αρκεί όμως να γίνουν νωρίς οι παραγγελίες, ενώ παράλλλα ανέφερε ότι τηρούνται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι στα κρεάτα που πωλούνται, καθησυχάζοντας τους καταναλωτές για την ποιότητα των προιόντων.

