Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Εύκολη νίκη για τον Άρη Αβάτου απέναντι στη Πέρνη- Ισόπαλία για Ορφέα,βαριά ήττα για την Ασπίδα.

Μία νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα ήταν ο απολογισμός της 17ής αγωνιστικής για τις ομάδες της Ξάνθης που εκπροσωπούν την πόλη μας στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής κατηγορίας.

Στο γήπεδο του ΑΟΞ ο Άρης Αβάτου πήρε μια πολύ πιο εύκολη νίκη από ότι δείχνει το σκορ αφού ήταν κυρίαρχος  σχεδόν σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να κάνουν πολλές ευκαιρίες αλλά με τον Άρη Αβάτου να καταφέρνει και να βρίσκει δίχτυα στο 30ο λεπτό όταν ο Δόντσος με ωραία προσπάθεια κέρδισε το πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Μίλλερ και να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει αποκλειστικά στην ομάδα της Ξάνθης η οποία με το ξεκίνημα του παιχνιδιού σκόραρε με ωραίο σουτ του Σαρηγιαννίδη. Ο Άρης Αβάτου είχε ακόμα πολλές ευκαιρίες να σκοράρει με κύριους εκφραστές τον Σαρηγιαννίδη και τον Δόντσο.

Άρης Αβάτου : Αμουτζάκης, Μελισσόπουλος, Μπουνταγκίδης, Μίλερ, Κουτσούμπας, Κούτρας, Ζωσιμίδης, Ψεμματάς, Δόντσος, Κρασώνης, Σαρηγιαννίδης.

Κεραυνός Πέρνης :Ψαράς, Μπαντάνης, Μπούλγκουρας, Λεγάτος, Κωνσταντάρας, Χατζηκυριάκου, Τσάκωνας, Λάσπατζης, Χαριτίδης, Τζιβανόπουλος.

Στο Φώτης Κοσμάς Ορφέας Ξάνθης και  Εθνικός Αλεξανδρούπολης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις αφού σχεδόν ολόκληρο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο ακόμα και στις φάσεις. Με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και άλλες δύο η κάθε μια στο δεύτερο. Ο Ορφέας άγγιξε το γκολ όταν στο δεύτερο ημίχρονο στο 82ο λεπτό ο Χιντ Ιμέρ έκανε το πλασέ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και τον απερχόμενο Βασίλη καραγκιόζη να μην μπορεί να βρει δίχτυα και να νικιέται από τον Αρβανίτη. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Ορφέα Ξάνθης με τους παίχτες του Μπάμπη Χατζημεστή πλέον να στρέφουν την προσοχή του στα συνεχόμενα παιχνίδια Κυπέλλου και πρωταθλήματος με τον Άρη Αβάτου που όλα θα διεξαχθούν στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης : Αρβανίτης, Κούπας, Λυμπέρης, Γκαϊδατζής, Σωτηράκης, Γκουντενούδης, Δεδελούδης, Βρύζας, Καρακασίδης, Γκαβανόζης, Μαρασλής.

Ορφέας Ξάνθης : Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Καρκατζάνης, Μαυρόπουλος Λ., Σουκρί Ογλού, Χιντ Ιμέρ, Ξαντινίδης, Τορομανίδης, Πασχαλάκης.

Στο γήπεδο της Χρυσούπολης η Ασπίδα Ξάνθης είχε από την αρχή δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο Νέστο. Η ομάδα της Ξάνθης δεν κατάφερε ούτε καν να αντισταθεί και γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 απο την ομάδα της Καβάλας για την οποία σκόραραν Ξανθιώτες με τους Ορφανίδη και Νίκο Μελισσόπουλο να πληγώνουν την ομάδα της πόλης τους.

Νέστος Χρυσούπολης (Κετσιεμενίδης): Χαραλαμπίδης, Μαϊντανός, Αρετάς, Χούσινετς, Μκρτσιάν, Κουντού, Μελισσόπουλος Α., Ορφανίδης, Μπέλιτς, Νικλήτσιώτης, Γκουτσίδης

Ασπίδα Ξάνθης (Σαμαράς):Χατζηγεωργιου, Σαββογλου, Κοντογιαννίδης, Μιχολουδης, Μερακλής, Χατζηπαπάς, Κυριαζίδης, Δογανίδης, Χριστοφοριδης, Παπαδόπουλος, Ζώτος.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Νέστος Χρυσούπολης 45 (37-10)

2. Α.Ο.Καβάλα 41 (39-4)

3. Αετός Ορφανού 31 (30-17)

4. Πανσερραϊκός  29 (29-16)

5. Άρης Αβάτου 28 (18-12)

6. Απόλλων Παραλιμνίου 27 (19-13)

7. Ορφέας Ξάνθης 25 (22-20)

8. Αλέξανδρος Κιλκίς 25 (17-11)

9. Κεραυνός Πέρνης 24 (16-13)*

10. ΑΕ Καλαμπακίου 16 (8-18)

11. Εθνικός Αλεξ/πολης 11 (13-31)

12. Ασπίδα Ξάνθης 10 (9-41)*

13. Εθνικός Σιδηροκάστρου 10 (8-32)

14. ΠΑΟΚ Κοσμίου 9 (12-35)