Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
19°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Αύριο οι ημιτελικού Κυπέλλου στη ΕΠΣ Ξάνθης-Όλα τα βλέμματα στο Ορφέας-Άβατο στο γήπεδο του ΑΟΞ με προβολείς.

Αύριο Τετάρτη είναι ημέρα Κυπέλλου στην ΕΠΣ Ξάνθης καθώς ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθούν οι πρώτοι ημιτελικοί αγώνες για το Κύπελλο.

Ξεχωρίζει ο αγώνας μεταξύ του Ορφέα και Άρη Αβάτου οι δύο ομάδες από τις τρεις που εκπροσωπούν το Νομό Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι δυο Ξανθιώτικες ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά και στην μέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου της Γ Εθνικής και σίγουρα οι μεταξύ τους αγώνες για το Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης θα προκαλέσουν μεγάλο ενδιαφέρον με τον κόσμο της Ξάνθης να αναμένεται να δώσει βροντερό παρών. Για αυτό το λόγο αποφασίστηκε από κοινού ο αγώνας να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του ΑΟΞ και όχι στα Κιμμέρια όπου έχει σαν έδρα η ομάδα του Άρη Αβάτου. Συγκεκριμένα θα διεξαχθεί στις 5 το απόγευμα έτσι ώστε να μπορέσουν να παραβρεθούν όσο περισσότεροι φίλαθλοι μπορούν με τους προβολείς να είναι αναμμένοι και να δίνουν μια άλλη “γεύση” στον αγώνα.

Στον άλλο ημιτελικό Ασπίδα Ξάνθης και Εχίνος Σπορ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 3 το μεσημέρι στο ΔΑΚ Ξάνθης παλεύοντας για ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει προβάδισμα για τον επόμενο ημιτελικό μέσα στον Εχίνο.