Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Με επιτυχία η εκδήλωση του Χριστόδουλου Τοψίδη στη Ξάνθη-10 νέοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι τρεις από αυτούς από τη Π.Ε Ξάνθης.

Το πρωί της Κυριακής o Υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης σε μια κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου Z Palace στη Ξάνθη παρουσίασε ακόμα 10 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους με τον Συνδυασμό “Περιφερειάκη Αναγέννηση”.

Η εκδήλωση ξεκίνησε περίπου στις 11.45 με παρουσία αρκετού κόσμου όπου φυσικά ανάμεσα τους ήταν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό “Περιφερειακή Αναγέννηση, φορείς από όλες τις πόλεις της ΑΜΘ και φίλοι της παράταξης. Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε ο  δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ  Νίκος Υποφάντης ο οποίος ήρθε από την Αθήνα αποκλειστικά για την εκδήλωση.

Εντύπωση προκάλεσε η ειδική επιστήμονας που υπήρχε η οποία  ανέλαβε να  μεταδίδει τα λεγόμενα του Υποψήφιου Περιφερειάρχη  στην γλώσσα των κωφάλαλων.

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης ανακοίνωσε 10 καινούργιους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους όπου τρεις από αυτούς είναι από την Π.Ε Ξάνθης. Αναλυτικά τα ονόματα των 10 νέων Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων  είναι:

  1. Γκουλιάμα-Μανδαλίδου Αλεξάνδρα- Π.Ε Έβρου
  2. Κουτεκίδου Μεταμόρφη-Π.Ε Δράμας
  3. Λυχούνας Μιχάλης Π.Ε Καβάλας
  4. Μοσχοφίδου Νόρα- Π.Ε Έβρου
  5. Παυλακάκη Βασιλική-Π.Ε Ξάνθης
  6. Πολυμέρου Μαρία-Π.Ε Θάσου
  7. Ραγκούσης Μιχάλης-Π.Ε Ροδόπης
  8. Σεργκαν Χατίπ-Π.Ε Ξάνθης
  9. Σκαρλακίδου Φωτεινή-Π.Ε Έβρου
  10. Χατζόπουλος Νίκος-Π.Ε Ξάνθης

Παρακάτω δείτε βίντεο από την είσοδο του Χριστόδουλου Τοψίδη στην αίθουσα που έγινε η εκδήλωση: