Main Menu

Μεγάλη νίκη του Άρη Αβάτου απέναντι στον πρωτοπόρο Νέστο-Διπλό του Ορφέα μέσα στη Πέρνη, νίκη και για την Ασπίδα.

Φωτιά στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έβαλε ο Άρης Αβάτου αφού κατάφερε και κέρδισε τον πρωτοπόρο Νέστο με 1-0 στο γήπεδο του ΑΟΞ και σε συνδυασμό με την νίκη του ΑΟΚ στη Κομοτηνή επί του Κοσμίου η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στον 1 βαθμό.

Ο Άρης Αβάτου με τον Αλέκο Ξανθόπουλο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Ξανθιώτικης ομάδας δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα αφού κατάφερε και κέρδισε τον πρωτοπόρο της κατηγορίας. Στο πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Κουτσούμπας κέρδισε πέναλτι με τον Δόντσο να μην καταφέρνει να κερδίσει τον Αθανασίου.Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Άρη Αβάτου πέτυχε ο Κρασσώνης με κεφαλιά στο 15ο λεπτό.  Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη προσπάθησε αλλά δεν ήταν και στη  καλύτερη της ημέρα σε και συνδυασμό με τις πολλές απουσίες  δεν κατάφερε καν να βγάλει ευκαιρίες αντίθετα με τον Άρη που είχε και δοκάρι με τον Γκέκα και κλασσική ευκαιρία με τον Κρασσώνη για να διπλασιάσει τα τέρματα του. Με το αποτέλεσμα  αυτό ο Άρης έβαλε φωτιά στην κορυφή με την Καβάλα να πλησιάζει στον 1 βαθμό τον Νέστο 6 αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Άρης Αβάτου : Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Τσέκος, Σαρηγιαννίδης, Δόντσος, Γκέκας, Κρασώνης, Ζωσιμίδης.

Νέστος Χρυσούπολης : Αθανασίου, Παπαδόπουλος, Μαϊδανός, Χούσινετς, Τζαμπέγια, Κουντού, Γκουτσίδης, Ορφανίδης, Μπέλιτς, Νικλητσιώτης, Μελισσόπουλος Α.

 

Στο γήπεδο της Χρυσούπολης ο Ορφέας κατάφερε και πήρε πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Κεραυνό Πέρνης με σκόρερ τον Κώστα Ξαντινίδη στο 25ο λεπτό.

Κεραυνός Πέρνης: Ψαράς, Μπαντάνης, Μπούλγκουρας, Λεγάτος, Μαρκάκης, Τσάκωνας, Χατζηκυριάκου, Τζιβανόπουλος, Χαλπέτης, Γεωργιάδης, Χιονίδης.

Ορφέας Ξάνθης : Ρούφος, Τζαμπάς, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος Α., Καρκατζάνης, Τορομανίδης, Ξαντινίδης, Χιντ, Πασχαλάκης.

 

Επιτέλους νίκη για την Ασπίδα Ξάνθης  που αν και πήγε με αποστολή ανάγκης μόλις 13 άτομα άτομα κέρδισε το Σιδηρόκαστρο με 3-1. Τα γκολ πέτυχαν στο 30 λεπτό ο Χριστοφορίδης με πέναλντι ο Κυριαζίδης στο 720 λεπτό με σουτ και ο Σαββόγλου στο 870 λεπτό.

Εθνικός Σιδηροκάστρου: Γκαϊδατζάκης, Λιάτσης, Πετρίδης, Σαμαράς Ν., Σαμαράς Κ., Αγγελίδης, Καραχάλιος, Αβράμης, Παπίτσας, Τσεμπερίδης, Παρούκας.

Ασπίδα Ξάνθης : Χατζηγεωργίου, Σαμαράς Α., Νταμπανλής, Νικολούδης, Μερακλής, Χατζήπαπας, Κυριαζίδης, Κωτίδης, Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος, Σαββόγλου Ρ.