Main Menu

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024
Ξάνθη, GR
12°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης γνῶσις. : Το Φροντιστήριο στη Ξάνθη που ειδικεύεται στα Φιλολογικά μαθήματα.

Το «γνῶσις» είναι ένα φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στην πόλη της Ξάνθης που ειδικεύεται και προσφέρει τη διδασκαλία όλων των φιλολογικών μαθημάτων (Νεοελληνική Γλώσσα-Έκθεση, Αρχαία Ελληνικά, Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Ιστορία, Λατινικά και Λογοτεχνία).

Οι φιλόλογοι Μπαλέστραβου Αργυρώ και Ελένη με εμπειρία στο χώρο της Δευτεροβάθμιας Eκπαίδευσης είναι στη διάθεσή σας, ώστε να συζητήσετε τις ανάγκες των παιδιών σας. Στόχος τους είναι να έρθει ο μαθητής σε επαφή με τα φιλολογικά μαθήματα, να καλύψει όλες τις απορίες του και, αφού τα διδαχθεί κατάλληλα, να οδηγηθεί στην επιτυχία. Δημιουργούνται ολιγομελή τμήματα για μαθητές Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ, επιδιώκοντας την επιτυχία στις Προαγωγικές και Πανελλαδικές Εξετάσεις. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα ιδιαιτέρων μαθημάτων.

Στο Φροντιστήριο γνῶσις θα βρείτε πακέτα μαθημάτων με προσιτά δίδακτρα. Εκτός από τα μαθήματα της κατεύθυνσης Ανθρωπιστικών Σπουδών, διδάσκονται τα φιλολογικά μαθήματα και σε μαθητές των άλλων κατευθύνσεων. Έχει δημιουργηθεί ένας σύγχρονος χώρος, ιδιαίτερα προσεγμένος, ένα κατάλληλο μαθησιακό περιβάλλον που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την προστασία της υγείας των μαθητών από τον COVID-19. Τα μαθήματα για τη σχολική χρονιά 2021-2022 έχουν ξεκινήσει και προβλέπεται η δημιουργία νέων τμημάτων και μέσα στο Σεπτέμβριο. Οι εγγραφές συνεχίζονται!

Πληροφορίες: Ικονίου 4, Ξάνθη, στην περιοχή του πάρκου Μεγάλου Αλεξάνδρου (κοντά στο ΚΤΕΛ).

Τηλέφωνο: 25410-26647.

Φιλολογικό Φροντιστήριο γνῶσις … επενδύστε στο μέλλον!