Main Menu

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024
Ξάνθη, GR
30°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Πληθώρα εκδηλώσεων στην Π.Ε Ξάνθης απο την Κώστα Κουρτίδη- Με ΠΑΟΛΑ κατά 90% το Φεστιβάλ “VIA EGNATIA” στα στενά του Νέστου.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ της Ξάνθης το μεσημέρι της Πέμπτης, στην οικία του Μάνου Χατζιδάκη ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης, στο πλαίσιο ενημέρωσης των εκδηλώσεων που θα διοργανώσει η αντιπεριφέρεια Ξάνθης την περίοδο του καλοκαιριού.

Για ακόμη μια χρονιά γεμάτη φαίνεται ότι είναι η “ατζέντα” του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης , σε μια προσπάθεια που κάνει ο ίδιος για την ανάπτυξη του Τουρισμού στην Π.Ε Ξάνθης.

Μια απο τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις του Κώστα Κουρτίδη ήταν η προφορική συμφωνία που υπάρχει με την γνωστή τραγουδίστρια ΠΑΟΛΑ για να τραγουδήσει στο φεστιβάλ VIA EGNATIA  στα στενά του Νέστου. Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία με την λαϊκή τραγουδίστρια καθώς απομένουν τα τυπικά, αλλά όπως μας ενημέρωσε κατά 90% αυτή θα είναι που θα τραγουδήσει στα Φεστιβάλ.

Απο εκεί και πέρα έχουμε πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στην Π.Ε Ξάνθης, όπως στο Πόρτο Λάγος στις 4 Αυγούστου στο “Φεστιβάλ Θρακικού Πελάγους'” θα τραγουδήσει το σχήμα “ΠΛΑΤΑΝΟΥ”, στα Άβδηρα Ξάνθης στις 5 Αυγούστου συναυλία με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές εκδηλώσεις σε συνεργασία με τον “Σύλλογο Ποντίων Ξάνθης”  τον Σύλλογο “Τραντέλλενες”, τον  Σύλλογο Σαρακατσάνων και την θεατρική ομάδα του Κώστα Λειβαδίτη “Ανατολικά του Νέστου”.

Αναλυτικό πρόγραμμα με τις εκδηλώσεις θα έχουμε τις επόμενες ημέρες ενώ το συνολικό κόστος των εκδηλώσεων όπως μας επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης θα “αγγίξει” τις 100.000 ευρώ αφού μόνο η συναυλία της ΠΑΟΛΑ εφόσον οριστικοποιηθεί θα κοστίσει περίπου 38 με 39.000  ευρώ.

Δείτε την συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΜΕ της Ξάνθης ο Κώστας Κουρτίδης: