Main Menu

Καθαρίστηκε, καλωπίστηκε και έτοιμο προς χρήση το κάμπινγκ Φαναρίου

Στο άψε-σβήσε άνοιξε το κάμπινγκ Φαναρίου, μετά την παραχώρησή του στον Δήμο Κομοτηνής από την Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ). Προηγήθηκαν διαμαρτυρίες από τον σύλλογο κατασκηνωτών κι από τον Δήμο Κομοτηνής στην εταιρία, η οποία δεν είχε στα σχέδιά της να ανοίξει το κάμπινγκ καθόλου φέτος, αφού περίμενε την υπογραφή της σύμβασης με ιδιώτη επενδυτή.

Στη συνέχεια, ο Δήμος Κομοτηνής μπήκε μπροστά, με την ΕΤΑΔ να του παραχωρεί την υποδομή την περασμένη Τρίτη. Τετάρτη το θέμα πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο, Πέμπτη έγινε η υπο-παραχώρηση στη «Νέστορας Τσανακλής», ενώ την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησαν οι εργασίες. Οι εργασίες, όπως έκανε γνωστό στο ράδιο Χρόνος 87.5fm ο πρόεδρος του συλλόγου κατασκηνωτών Δημήτρης Πολιτειάδης, ολοκληρώθηκαν χθες Πέμπτη 22 Ιουνίου και το κάμπινγκ πλέον άνοιξε για όλους όσοι επιθυμούν να παραθερίσουν, δηλαδή τακτικούς κατασκηνωτές αλλά και διερχόμενους επισκέπτες. Πρόκειται, συγχρόνως, για μία καλή χρονική συγκυρία, αφού αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται το φεστιβάλ Φαναρίου.

«Όλα έγιναν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα» είπε ο Δημήτρης Πολιτειάδης, ο οποίος παρουσιάστηκε ικανοποιημένος, γιατί ξεκίνησε η λειτουργία του κάμπινγκ «μετά από τόσους αγώνες που κάναμε». Μοναδική εκκρεμότητα είναι ότι δεν έχει καθαριστεί η παραλία που θα γίνει «το συντομότερο δυνατό» σύμφωνα με τον κο Πολιτειάδη.

Η ρεσεψιόν του κάμπινγκ είναι ανοιχτή και σε αυτή μπορεί να απευθυνθεί όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί για το κόστος διαμονής, ανάλογα με τις ημέρες και παροχές.

xronos